Agenda

Programmering voor de buurt

We organiseren van alles voor de buurt. We vinden het heel leuk om dingen te doen waar allerlei verschillende buurtbewoners elkaar tegenkomen.

Elke maand eten we samen bij De BuurtmaaltIJd. Neem je buurman of buurvrouw mee of kom alleen en leer nieuwe mensen kennen! Eens per maand hebben we De BurenBingo. De bingo is gratis en de prijzen zijn gedoneerd door buurtorganisaties. Veel gezelligheid, lol en natuurlijk ook een beetje spanning als de balletjes vallen. In de zomer sporten we elke vrijdag buiten bij De BewegerIJ. We hebben elke maand een optreden aan ’t IJ en als jij een keer bij ons wilt optreden ben je welkom!

Bekijk onze agenda onderaan deze pagina of blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de Whatsapp Broadcastgroep.

Meer info over Optreden aan 't IJ VerbroederIJ Whatsapp Broadcastgroep

Onze mooie projecten

In onze groene haven is van alles te doen!

Samen met buurtbewoners werken we bijvoorbeeld aan onze MoestuinderIJ. Hier verbouwen we groente voor de vrijwilligers en hebben we bloemen waar de bijen heel erg blij van worden. In De ZagerIJ is geen klus te gek.

En ken jij Barry & Rosita al? Onze lieve biggen, die inmiddels al wel echt varkens zijn. Hun mest gebruiken we in De MoestuinderIJ.

Daarnaast hebben we nog allerlei vrIJwilligersklussen waar we jouw hulp kunnen gebruiken. En we hebben de Ontwikkelplek waar je wat meer aandacht en begeleiding krijgt.

Bekijk onze projecten en andere vrIJwilligersklussen

Verbroeder jIJ?

Wij kunnen, en willen, het niet alleen doen. We vinden het heel leuk als buurtbewoners (jij dus!) zelf met ideeën en initiatieven voor meer Verbroedering komen. Ons doel is om bij te dragen aan verbinding, duurzaamheid, kennisdeling en cultuur in de buurt. Past jouw idee bij één of meer van deze doelen?

Misschien wil je iets doen voor een specifieke doelgroep in Noord of wil je meer diversiteit brengen. We hebben een zaal die we hiervoor gratis ter beschikking stellen. En we hebben een cultureel programmeur die je kan ondersteunen om jouw idee tot een succes te maken. 

Stuur een mailtje naar meedoen@deverbroederij.nl en je krijgt altijd antwoord.

Bekijk Verbroeder jIJ voorbeelden

Volgende activiteiten