Activiteiten

Activiteiten voor de buurt

We organiseren van alles voor de buurt. We vinden het heel leuk om dingen te doen waar allerlei verschillende buurtbewoners elkaar tegenkomen.

Elke maand eten we samen bij De BuurtmaaltIJd. Neem je buurman of buurvrouw mee of kom alleen en leer nieuwe mensen kennen! Eens per maand hebben we De BurenBingo. De bingo is gratis en de prijzen zijn gedoneerd door buurtorganisaties. Veel gezelligheid, lol en natuurlijk ook een beetje spanning als de balletjes vallen. In de zomer sporten we elke vrijdag buiten bij De BewegerIJ. Voor alle niveaus, met professionele trainers. En nog véél meer…..

Bekijk onze agenda of blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de Whatsapp Broadcastgroep.

Bekijk onze agenda VerbroederIJ Whatsapp Broadcastgroep

Onze mooie projecten

In onze groene haven is van alles te doen!

Samen met buurtbewoners werken we bijvoorbeeld aan onze MoestuinderIJ. Hier verbouwen we groente voor de vrijwilligers en hebben we bloemen waar de bijen heel erg blij van worden. In De ZagerIJ is geen klus te gek.

En ken jij Barry & Rosita al? Onze lieve biggen, die inmiddels al wel echt varkens zijn. Hun mest gebruiken we in De MoestuinderIJ.

Een ander mooi project: onze Ontwikkelplek die we samen met HVO-Querido organiseren. Ben je er een tijd uit geweest? Bij ons kun je weer aan de slag. Je wordt gewaardeerd voor wat je doet en wij helpen je stap voor stap verder te komen.

Bekijk onze projecten

Verbroeder jIJ?

Je zingt, maakt muziek of danst bijvoorbeeld en je kunt wel een gezellig publiek gebruiken. Of misschien wil je een workshop of een lezing geven. Of je hebt een idee voor een langdurend buurtproject.

Wij kunnen, en willen, het niet alleen doen. We vinden het heel leuk als buurtbewoners (jij dus!) zelf met ideeën en initiatieven voor meer verbroedering komen. Stuur een mailtje en je krijgt altijd antwoord.

Voor artiesten en creatievelingen zijn er door het jaar heen verschillende activiteiten waar we heel graag jou en je talent zien! We hebben bijvoorbeeld De ZomerpartIJ, De BuurtPartIJ, elke maand kIJk! en meerdere keren per jaar De BraderIJ. We bieden alle vrijwilligers die meedoen een maaltijd en een drankje aan. Mail ons via meedoen@deverbroederij.nl.

Bekijk Verbroeder jIJ voorbeelden

Volgende activiteiten