• Kunst expositie
  • Live Muziek

Open Ateliers

Exposities, workshops en muziek!

PROGRAMMA ZATERDAG
12 - 18 uur Kunst exposities van Hans Knapper en Caroline Meerum Terwogt
12 - 18 uur Kunst & kleuren voor kinderen 
15 - 16 uur Live muziek van Ann&Ann old ladies on the road 

Caroline Meerum Terwogt (12-18 uur, Strandzaal)
Caroline Meerum Terwogt maakt schilderijen op houten panelen in acryl en/of olieverf. Abstract werk, geïnspireerd door zowel het stedelijk als natuurlijk landschap. Haar werk laat je achter met een vraagteken: Wat zie ik hier? Wat wordt verborgen? In contrast staat het meer figuratieve werk dat zich kenmerkt door een losse tekenstijl in een vaak kleurrijke en humoristische setting. Daarbij gebruikt zij soms een combinatie van verschillende technieken.

Zie: www.ateliercmt.nl

Hans Knapper (12-18 uur, café)
Hans Knapper woont en werkt in Amsterdam. Na zijn opleiding aan de Vrije Academie voor beeldende kunst in Den Haag, voerde hij performances op, nam deel aan diverse kunstprojecten, ontwierp en maakte designobjecten en was fotograaf. Als gevolg van zijn nieuwsgierigheid en zijn sterke split second observaties, werd fotografie de meest voor de hand liggende weg voor zijn artistieke expressie. Zijn keuze van onderwerp en zijn vrije en dynamische fotografische stijl, leiden tot werk met een zeer persoonlijke signatuur.

Zie: www.instagram.com/hansknapperphotography

Ann&Anna old ladies on the road (15-16 uur, Strandzaal)
Annelies van der Stel (handpan) en Annemarie Post (tenorsaxofoon) zijn maar liefst 43 jaar geleden begonnen met muziek maken en improviseren.  Samen gestart op de tenorsaxofoon met de door Felix Roosenstein samengestelde botenband op Schellingwoude. Beroemd zijn we geworden met De Ballade van de Gestorven Eend. Daarna zijn we doorgegaan met de nieuwe band Caoutchouc and the Jetset Eyeliners,

waarna onze wegen uiteen gingen tot we weer samen gingen spelen: verbinding zoekend in meditatieve bespiegelingen, improvisaties op handpan en tenorsaxofoon.

Meer info? Zie: https://openateliersnoord.nl/de-verbroederij/

Wanneer? Zaterdag 18 & zondag 19 november
Hoe laat? 12 - 18 uur
Waar? Strandzaal en café
Toegang? Gratis, gewoon langskomen!