• Gratis cabaret

Cabaret aan 't IJ

Zin in een gezellige avond vol cabaret, humor en muziek?
Zet ’m vast in je agenda! Op 30 november laten drie geweldige cabaretiers hun talenten zien.

Dit wordt een avond om te lachen, te ontspannen en te genieten van comedy, muziek, verhalen en natuurlijk heel veel grappen.
Of je nu houdt van droge humor, scherpe observaties, of onvergetelijke melodieën, deze avond heeft voor elk wat wils.

De artiesten zullen hun leukste materiaal laten zien, gloednieuw werk uitproberen en het publiek betrekken bij hun meest absurde avonturen en gedachten. Dus kom langs, nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een avond vol vermaak.

Succes is gegarandeerd, want wat is er nu leuker dan samen te lachen en te genieten van cabaret op zijn best? Mis dit niet!

Hoe laat? 20.15 - 22 uur
Waar? In onze Strandzaal
Toegang? Gratis of donatie, gewoon langskomen!

Korte bio artiesten:

Devin Hillenius
Devin Hillenius (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. Hij neemt het publiek graag mee in zijn verwondering.
https://www.instagram.com/devinhillenius/


Maaike Dirkje Hop
Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch en ze kan weinig aan, maar tegenwoordig kom je daar goed mee weg. Maaike is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers met botox die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10K per maand kunt verdienen zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp.
Maaike begon in 2021 met cabaret en in 2022 won ze de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen-De Stoep.
https://www.instagram.com/maaikedirkjehop/

Deborah
Deborah raakt met haar droge humor en scherpe observaties de gevoelige snaar van alle generaties. Of je nu een trotse boomer bent, een strijdlustige Gen Z’er, of een havermelk nippende Millennial zoals Deborah. Elk hokje wordt afgevinkt en opengebroken. Met elektronische beats onthult ze de zere plekken, terwijl ze tegelijkertijd met een knipoog en een lach de huidige tijdsgeest omarmt.
https://www.instagram.com/hetlevenvandeborah/