• Gratis cabaret

Cabaret aan 't IJ

Zin in een gezellige avond vol cabaret, humor en muziek? Zet ’m vast in je agenda! Op 25 april laten drie geweldige cabaretiers hun talenten zien.

Dit wordt een avond om te lachen, te ontspannen en te genieten van comedy, muziek, verhalen en natuurlijk heel veel grappen. 

Of je nu houdt van droge humor, scherpe observaties, of onvergetelijke melodieën, deze avond heeft voor elk wat wils. 

De artiesten zullen hun leukste materiaal laten zien, gloednieuw werk uitproberen en het publiek betrekken bij hun meest absurde avonturen en gedachten. Dus kom langs, nodig je vrienden uit en maak je klaar voor een avond vol vermaak.

Succes is gegarandeerd, want wat is er nu leuker dan samen te lachen en te genieten van cabaret op zijn best? Mis dit niet!

  • Hoe laat? 20.15 - 22 uur
  • Waar? Strandzaal
  • Toegang? Gratis, gewoon langskomen!

Devin Hillenius
Devin Hillenius is een aanstormend cabarettalent. Sinds anderhalf jaar speelt hij in de kroegjes, theaters en comedy clubs van Nederland. Devin’s jeugd was nét even anders en in zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven dan ook nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. Hij gelooft niet in mensen die zeggen dat “de wereld nou eenmaal zo werkt” en neemt het publiek graag mee in deze verwondering.

https://www.instagram.com/devinhillenius/


Babara Breedijk
Kleinkunstenaar Barbara Breedijk introduceert haar komische liedjes op een eigenzinnige en aanstekelijke manier. Waarbij ze zichzelf begeleid op een gitaar of ukelele. Met inmiddels 30 jaar ervaring staat Barbara bekend om haar gevatte humor, fijnzinnige vondsten en beestachtige teksten. 

https://www.instagram.com/barbarabreedijk/


Deborah
Cabaretier Deborah giet haar gedachtenspel in een muzikaal eigentijds jasje. Met haar scherpe blik neemt ze je mee in haar geestige observaties. Aanschouw de havermelkelite in actie in een voorstelling waar humor en moraliteit elkaar om de oren slaan.

Deborah omarmt de huidige tijdgeest met een knipoog en onthult tegelijkertijd precies de zere plek. De voorstelling ‘Systeem Overload’ is een verrassende mix van standup, kleinkunst, cabaret en elektronische beats.

https://www.instagram.com/hetlevenvandeborah/