• Markt, muziek & workshops

De VrIJ aan ‘t IJ BraderIJ

Workshops, vrIJmarkt, theater en live muziek: dat is de BraderIJ! Deze BraderIJ staat in het teken van bewustzijn, spiritualiteit en creativiteit.

Hoe laat? 12 - 22 uur
Waar? Op het hele terrein
Toegang? Gratis, gewoon langskomen!

PROGRAMMA

* 12 - 18 uur DE BRADERIJ *
Met zelfgemaakte kaarten en schilderijtjes, jam, sieraden, prints, essential oils, leren spullen, verschillende werkjes met lieveheersbeestjes, dromenvangers, foto’s én gezonde bonbons! Er is ook een spannende grabbelton en vintage kleding. Kom je shoppen?

* 12 -  18 uur WORKSHOPS *

12 - 13 uur / onder de zen-tent
Goedemorgen Mindfulness Tessa
Start je dag goed met een ochtend meditatie. Begeleid door coach @intimitess. Ervaring niet nodig, iedereen is welkom.  

12 - 18 uur / op het terras
Reading voorspellende tattoos
“Met de symbolen die ik teken, leg ik je verhaal kort en bondig uit. Relaties zijn mijn specialisatie, maar andere vragen mogen ook!” 

12 - 18 uur / vrIJmarkt / donatie
Leather craft workshop
Come and make a colorful leather bag with your kids out of old couches! The kids will give it color, and we assemble it together. Learn basic handmade techniques  like stitching, braiding and knots by @ mr.e_crafts.

13.30 - 14 uur en 14.30 - 15 uur / onder de zen-tent
Verhalen Zaaien
Iedereen houdt van verhalen, sprookjes en mythen. Annette Benedictus vertelt mooie, spannende en wonderlijke verhalen!

15 - 18 uur / strand
Hoelahoep Workshop
@ freyamajestika leert jou dansen met de hoepel. Gebruik de hoepel op een speelse manier om jezelf te uiten!

15.15 - 16 uur / onder de zen-tent
Self massage workshop
Doe mee aan de Do-In workshop van @shiatsusi.susana en ontdek zelf massage, acupressuur en energie-balancerende oefeningen uit de Chinese geneeskunde!

* 19 - 22 uur KAMPVUURCONCERT *

Gerben Tuin 
Met zijn gitaar en ontwapenende teksten neemt @ gerbentuin je mee in zijn leven.

Kindling
@ kindling.music is het soloproject van multi-instrumentalist Tim Kaasjager. Metaforen zweven boven een bed van getokkel of gepingel en nemen je mee naar een knisperend plekje onder de sterren.

Inge Persoon 
@ ingepersoonlijk  is een singer songwriter die teksten schrijft alsof ze in haar dagboek schrijft: intiem, klein, gevoelig en een tikkeltje melancholisch.

MARDHYS 
@ mvrdhys vertelt ongewone en mysterieuze volksverhalen met sfeer, energie, ritme en betoverende harmonieën. Ze nemen je mee op een reis naar de lang vergeten donkere bossen en laten je achter met de vraag hoe je je weg naar huis zult vinden.

HAN Here And Now 
@ hanhereandnow is een multi-instrumentalist en liedjesschrijver uit Amsterdam. Zijn wereldse liedjes met verbindende teksten komen recht uit het hart. Mystiek, intiem, groovy en hart-openend…. Laat je meevoeren naar het hier en nu.