Eten & drinken

Eten & drinken

Wil je een plekje in ons café? Je kunt reserveren met de tool rechtsonder in beeld.

Op het terras reserveren we alleen voor groepen (8 tot 25 personen). Hiervoor kun je de reserveringstool ook gebruiken. Voor kleinere aantallen is het terras vrije inloop. Zoek een mooi plekkie en scan een QR-code. Je bestelling wordt gebracht! Lukt het niet, kom dan even langs bij één van ons en dan helpen we je.

Bekijk het menu

De VerbroederIJ is voor iedereen

Bij De VerbroederIJ willen we dat iedereen zich welkom voelt.

Laat je Stadspas met groene stip zien en jij en je huisgenoten krijgen 50% korting op de rekening. We hebben ook uitgestelde producten. Heb je het wat breder? Dan kun je voor iemand anders een kopje koffie of maaltijd betalen. Heb je het wat minder breed? Iemand anders heeft al voor jou betaald!

Eet je (een keer) geen vlees? Of helemaal plantaardig? We hebben veel vegetarische en vegan hapjes en gerechten op onze kaart! Ook hebben we lekkere glutenvrije broodjes.

Bekijk onze kaart

Leuk, lokaal en duurzaam

Een paar voorbeelden van de sociale en lokale partners die je tegenkomt op onze kaart:

We serveren bruin en wit biologisch landbrood van Lambe, een Amsterdamse Bakkerij die werkt met jongeren met een verstandelijke beperking.

Oma’s soep brengt eenzame ouderen en jonge vrijwilligers bij elkaar om samen soep te maken van overgebleven groenten. Naar origineel recept van de opa’s en oma’s.

Het vlees in onze gerechten komt van scharrelslager Cees de Bouter of van Buitengewone Varkens.