Zaalverhuur

Vergaderen met uniek uitzicht

Onze Strandzaal geeft je direct een ontspannen en vrij gevoel. In de zomer loop je zo het strand op, maar ook in de winter met de kachel lekker aan of een vuurtje buiten heeft deze plek altijd een warme sfeer. Een inspirerende ruimte om samen te komen voor vergaderingen, of je volgende bedrijfsevenement. Onze strandzaal is gewild voor lezingen, bijeenkomsten, workshops, en bedrijfsuitjes. Wat kun je allemaal beleven op het strand?

“Heerlijk om even te kunnen uitwaaien aan ’t IJ in de pauze.”

zaalverhuur@deverbroederij.nl

Feestje!

Ben je net 30 geworden of tik je stralend de 60 aan?

Wil je een jubileum vieren of juist vieren dat je geen jubileum hoeft te vieren?

De Strandzaal van De VerbroederIJ is geschikt voor feesten en partijen, verjaardagen en borrels of wat jij daar graag wilt vieren. Het is een zaal van 80 m2 met eigen bar, podium, zitjes en statafels, waar je tot 125 man een gezellig feestje kunt vieren. Met een ruim terras, stadsstrand en een prachtig uitzicht over het IJ. In de zomer staat daar een sfeervolle festivaltent bij, waardoor er ruimte is voor 200 man in totaal!

Reserveer nu alvast voor een datum voor de zomer, herfst, winter of lente.

Mail ons en we komen zo snel als mogelijk bij je terug.

zaalverhuur@deverbroederij.nl

Bekijk het feestje van Laura

TrouwerIJ bij De VerbroederIJ

Ja, ik wil! Ontdek deze parel aan het IJ voor jullie TrouwerIJ. Onze Strandzaal heet niet voor niets zo. Het heeft een ontspannen strandtent-uitstraling en dus direct dat vakantiegevoel. Het kan op allerlei manieren ingericht worden: strak met tafellinnen aan lange tafels of juist los, bohemian-style of maak er je eigen disco of mini-festival van. Want ook het strand voor de deur met vuurplaats leent zich perfect voor allerlei activiteiten en een onvergetelijke trouwdag. Zo is het ook mogelijk om per boot aan te komen!

Natuurlijk hebben wij allerlei tips over hoe je de huwelijksceremonie of het feest kunt vormgeven naar jullie wensen. Of je nu liever simpel of intiem de ceremonie viert of juist heel uitbundig; met een fijne DJ en een knalfeest.

Nieuwsgierig geworden? Reserveer nu alvast voor een datum voor de zomer, herfst of winter. Mail ons en we komen binnen twee dagen bij je terug.

zaalverhuur@deverbroederij.nl

Bekijk de TrouwerIJ van Barend en Julie