Kom je bij ons werken?

Een bIJzondere werkplek

Werken midden in het groen, bij ons stadsstrand aan ‘t IJ. Na je werk neem je misschien lekker een duik of knuffel je de varkens Barry & Rosita. Bij De VerbroederIJ zorgen we voor deze mooie omgeving, voor de dieren en natuurlijk voor elkaar. We houden van écht contact. We zorgen dat je je thuis voelt en jezelf kan zijn, ook als je een kleine gebruiksaanwijzing hebt. We zijn dol op buitenbeentjes en houden niet van eenheidsworst. We hebben een groot hart en veel liefde voor alles wat leeft. We doen dingen graag op onze eigen manier en zijn best wel eigenwijs. We hebben een horecateam en werken daarnaast met veel vrijwilligers. Ook hebben we leerwerkstageplekken voor als je een opleiding doet en stage wilt lopen. Mail naar werken@deverbroederij.nl als je daar meer over wilt weten.

Vacatures

Kom jij ons horeca team versterken? Ben jij vrolijk, gezellig en sociaal?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team van zo’n 40 mensen. Elke maand borrelen we samen en na je werk staat er een drankje voor je klaar. Ook mag je gratis eten tijdens je werk. Als je bij ons in loondienst komt werken krijg je een contract van 6 maanden en we hebben een pensioenregeling.

Bekijk alle vacatures

VrIJwilligerswerk

Heb jij zin om je handen uit je mouwen te steken? Lekker samen aan de slag te gaan? Nieuwe mensen te leren kennen en iets waardevols te doen? 

Misschien kun je (even) niet werken? Of ben je met pensioen en wil je ook graag weer nuttig bezig zijn? Of misschien heb je een vaste baan en wil je vrIJwilligerswerk ernaast doen. Geen gestress, geen deadlines, maar wel iets voor de buurt en je buurtgenoten doen. 

We hebben een aantal mooie projecten en leuke vrIJwilligersklussen waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken.

Iets voor jou? Mail naar brigitte@deverbroederij.nl

English speaking volunteers are also very welcome. Click on the button below and scroll down.

Bekijk onze projecten en vrIJwilligersklussen